Proxy Validation Not Working

TumblingJazz Tumblr bot discussion
Post Reply
newacct
Posts: 4
Joined: Sun Apr 21, 2019 3:34 pm

Proxy Validation Not Working

Post by newacct » Tue Apr 23, 2019 6:24 pm

This actually hasn't been working for me for quite a while now. I have another tool that checks them, but the validation process after scraping the proxies fails to verify anything every single time. No need for an urgent fix for this, but it'd be great to have working because it'd make things much easier :D

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 24255
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Proxy Validation Not Working

Post by martin@rootjazz » Tue Apr 23, 2019 10:37 pm

have you specified a COUNTRY filter by any chance?

newacct
Posts: 4
Joined: Sun Apr 21, 2019 3:34 pm

Re: Proxy Validation Not Working

Post by newacct » Wed Apr 24, 2019 4:06 pm

No. I check my proxies with gatherproxy then when I verify in TumblingJazz it returns 0 results

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 24255
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Proxy Validation Not Working

Post by martin@rootjazz » Wed Apr 24, 2019 4:54 pm

what proxies are you trying to verify, the scrape proxies? Or personal proxies you import?


Can you try this:

clear logs
HELP > LOGS > VIEW > delete all files

import / scrape your proxies
Verify

then afterwards, submit logs

HELP > LOGS > SUBMIT

then send your logs ID - the first 4 numbers is sufficient (displayed after successful uploading of logs)

Post Reply