Some accounts can't login for some reason...

Support / help / discussion forum for twitter bot
User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 18431
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Some accounts can't login for some reason...

Post by martin@rootjazz » Tue Sep 04, 2018 3:47 pm

please update

https://rootjazz.com/twitterdub/updatetesting.html

then clear logs
HELP > LOGS > DELETE

retry the action. If still fails, please re-submit logs
HELP > LOGS > SUBMIT

then send your logs ID - the first 4 numbers is sufficient (displayed after successful uploading of logs)





Regards,
Martin

dnd916
Posts: 66
Joined: Mon Apr 25, 2016 2:31 am

Re: Some accounts can't login for some reason...

Post by dnd916 » Wed Sep 05, 2018 2:36 am

It's still doing it after updating. I deleted logs and submitted: 7663

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 18431
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Some accounts can't login for some reason...

Post by martin@rootjazz » Wed Sep 05, 2018 1:55 pm

You are on Twitter Mobile because you are using an old version of Chrome. Learn more
Seems like the program selected a USERAGENT at random which is too old and not supported any more.


to fix this:

open the files:

c:\program files (x86)\twitterdub\data\useragents.txt
and
%appdata%\rootjazz\twitterdub\data\useragents.txt

and replace the contents with

Code: Select all

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/68.0.3440.106 Safari/537.36
Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_13_6) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/68.0.3440.106 Safari/537.36
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:61.0) Gecko/20100101 Firefox/61.0
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/68.0.3440.106 Safari/537.36
Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_13_6) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/11.1.2 Safari/605.1.15
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/67.0.3396.99 Safari/537.36
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:61.0) Gecko/20100101 Firefox/61.0
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/64.0.3282.140 Safari/537.36 Edge/17.17134
Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.13; rv:61.0) Gecko/20100101 Firefox/61.0
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/68.0.3440.84 Safari/537.36
Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_12_6) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/68.0.3440.106 Safari/537.36
Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_13_6) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/67.0.3396.99 Safari/537.36
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/68.0.3440.106 Safari/537.36
Then right click your account/s and select UPDATE USEAGENTS



Regards,
Martin

dnd916
Posts: 66
Joined: Mon Apr 25, 2016 2:31 am

Re: Some accounts can't login for some reason...

Post by dnd916 » Fri Sep 07, 2018 1:35 am

When I try to save the useragents text file it says "Access Denied."

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 18431
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Some accounts can't login for some reason...

Post by martin@rootjazz » Fri Sep 07, 2018 1:30 pm

must be some protection because it is in programs files folder.


https://rootjazz.com/twitterdub/updatetesting.html

The update will automatically update the file now




Regards,
Martin

dnd916
Posts: 66
Joined: Mon Apr 25, 2016 2:31 am

Re: Some accounts can't login for some reason...

Post by dnd916 » Mon Sep 17, 2018 3:52 am

Most of the accounts seem to be working now, except one is getting an "unexpected character encountered" error. It also doesnt change the status to Failed it just stays stuck on processing even though its not working.

I submitted logs: 2905

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 18431
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Some accounts can't login for some reason...

Post by martin@rootjazz » Mon Sep 17, 2018 4:27 pm

dnd916 wrote:
Mon Sep 17, 2018 3:52 am
Most of the accounts seem to be working now, except one is getting an "unexpected character encountered" error. It also doesnt change the status to Failed it just stays stuck on processing even though its not working.

I submitted logs: 2905
Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_10_5) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/4
You are on Twitter Mobile because you are using an old version of Chrome.

Same issue. Right click update UA, should solve it.

The UA for this account is not included in the program anymore, so I can only assume it was not updated perhaps?

Post Reply