Problems authorising account

Support / help / discussion forum for twitter bot
soundman
Posts: 13
Joined: Mon Jun 09, 2014 8:27 pm

Problems authorising account

Post by soundman » Tue May 08, 2018 12:56 pm

Hi Martin,

I am still having troubles with this.

I have submitted logs, ID is 76951 version 1.4.2.6

The prblem seems to be occuring when I am trying to authorise, and the dialogue suggests that as I have corrected the system clock time issue, there's a problem when i am trying to log into Twitter....

Proxy is hosted by hostwinds so I would have thought it should be of good quality (certainly not very cheap!), but perhaps the issue still lies there?

Many thanks and please let me know if you need more info.

Best,

|a

support@rootjazz
Posts: 2317
Joined: Tue Feb 02, 2016 1:58 pm

Re: Problems authorising account

Post by support@rootjazz » Wed May 09, 2018 4:51 am

soundman wrote:
Tue May 08, 2018 12:56 pm
Hi Martin,

I am still having troubles with this.

I have submitted logs, ID is 76951 version 1.4.2.6

The prblem seems to be occuring when I am trying to authorise, and the dialogue suggests that as I have corrected the system clock time issue, there's a problem when i am trying to log into Twitter....

Proxy is hosted by hostwinds so I would have thought it should be of good quality (certainly not very cheap!), but perhaps the issue still lies there?

Many thanks and please let me know if you need more info.

Best,

|a
Can you please post real time logs?

Create authorize action for account x > goto TD processor tab > double click > copy the log by select all the copy ( ctrl+c) > then paste them here.

The real time logs will be helpful to diagnose the issue for you very fast.
Proxy is hosted by hostwinds so I would have thought it should be of good quality (certainly not very cheap!), but perhaps the issue still lies there?
Your log will say that. :)
How good or bad that proxy was/is.

Best regards

soundman
Posts: 13
Joined: Mon Jun 09, 2014 8:27 pm

Re: Problems authorising account

Post by soundman » Wed May 09, 2018 9:18 am

Hi Martin,
Sure, is this what you want?

Starting: 08/05/2018 13:45 PM
Validating: Fxxxxxxn Proxy: 1xx.1xx.1xx.1xx:xx:adminstrator:xxxxxxxxxxx
procauth: authorise.Process
Attempt login
Login: Fxxxxxxn Proxy: 1xx.1xx.1xx.1xx:xx:adminstrator:xxxxxxxxxxx
UA: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/43.0.2357.125 Safari/537.36
Login: get: https://apps.twitter.com/
* FAILED to pull apps.twitter.com
* FAILED: 93650368671 : FAILED to pull apps.twitter.com

Please go to the forum post for more help on authorising accounts: viewtopic.php?f=30&t=1646
FAILED to pull apps.twitter.com

Many thanks

|a

support@rootjazz
Posts: 2317
Joined: Tue Feb 02, 2016 1:58 pm

Re: Problems authorising account

Post by support@rootjazz » Thu May 10, 2018 6:43 am

soundman wrote:
Wed May 09, 2018 9:18 am
Hi Martin,
Sure, is this what you want?

Starting: 08/05/2018 13:45 PM
Validating: Fxxxxxxn Proxy: 1xx.1xx.1xx.1xx:xx:adminstrator:xxxxxxxxxxx
procauth: authorise.Process
Attempt login
Login: Fxxxxxxn Proxy: 1xx.1xx.1xx.1xx:xx:adminstrator:xxxxxxxxxxx
UA: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/43.0.2357.125 Safari/537.36
Login: get: https://apps.twitter.com/
* FAILED to pull apps.twitter.com
* FAILED: 93650368671 : FAILED to pull apps.twitter.com

Please go to the forum post for more help on authorising accounts: viewtopic.php?f=30&t=1646
FAILED to pull apps.twitter.com

Many thanks

|a
Login: get: https://apps.twitter.com/
* FAILED to pull apps.twitter.com
* FAILED: 93650368671 : FAILED to pull apps.twitter.com
The bot couldn't pull the login page.
Please make sure the proxy is working.
Can you confirm the proxy is working or not?
Can you please check the proxy in browser?
Can you please check the proxy is well configured?
Is it IPV4 or IPV6?


Regards

soundman
Posts: 13
Joined: Mon Jun 09, 2014 8:27 pm

Re: Problems authorising account

Post by soundman » Mon May 14, 2018 12:19 pm

The bot couldn't pull the login page.
Please make sure the proxy is working. It is
Can you confirm the proxy is working or not? - I have been told it is, they have checked at server level
Can you please check the proxy in browser?
Can you please check the proxy is well configured?
Please can you explain what I am looking for?

Is it IPV4 or IPV6?
IPV4 - I have one IPV6 - do i need the IP's to be IPV6?

Many thanks,

~a

support@rootjazz
Posts: 2317
Joined: Tue Feb 02, 2016 1:58 pm

Re: Problems authorising account

Post by support@rootjazz » Tue May 15, 2018 5:59 am

soundman wrote:
Mon May 14, 2018 12:19 pm
The bot couldn't pull the login page.
Please make sure the proxy is working. It is
Can you confirm the proxy is working or not? - I have been told it is, they have checked at server level
Can you please check the proxy in browser?
Can you please check the proxy is well configured?
Please can you explain what I am looking for?

Is it IPV4 or IPV6?
IPV4 - I have one IPV6 - do i need the IP's to be IPV6?

Many thanks,

~a
No you don't need ipv6 IP.
Ipv4 are perfect.

Please try the action again and send us the logs -


GOTO APPLICATION TOP BAR
HELP > LOG > DELETE ALL THE LOGS

RUN THE ACTION ( Run the authorize action - it will fail as we saw)

GOTO HELP > LOG > SUBMIT

Do not run any other actions, just run the action and after it ends, submit the log, also note the log id
Post the log ID here.


Regards

soundman
Posts: 13
Joined: Mon Jun 09, 2014 8:27 pm

Re: Problems authorising account

Post by soundman » Tue May 15, 2018 11:08 am

Hi,

I ran it yesterday, the failiure splash was still up, here's the log

TD logs - 17467


Then I did it again just now:
LOG ID IS 24145

Many thanks


A

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 17930
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Problems authorising account

Post by martin@rootjazz » Tue May 15, 2018 2:06 pm

Your proxy is not working

Please test the proxy on the machine you are using by setting it as the proxy for your web browser then attempting to view a web page




Regards,
Martin

soundman
Posts: 13
Joined: Mon Jun 09, 2014 8:27 pm

Re: Problems authorising account

Post by soundman » Thu May 17, 2018 4:34 pm

Thanks for the verification.
The hosting company tech support have been less than helpful!
But, have confirmed both through me and them, finally, that they can't log onto the proxies. They have never worked as far as I can see.

So, I have bought some from ghostproxies.com
I am now getting a waiting message when trying to authorise account.
Log id is: 41361
I seemed to be unable to validate accounts with this proxy supplier...
Many thanks,

~a

support@rootjazz
Posts: 2317
Joined: Tue Feb 02, 2016 1:58 pm

Re: Problems authorising account

Post by support@rootjazz » Fri May 18, 2018 7:28 am

soundman wrote:
Thu May 17, 2018 4:34 pm
Thanks for the verification.
The hosting company tech support have been less than helpful!
But, have confirmed both through me and them, finally, that they can't log onto the proxies. They have never worked as far as I can see.

So, I have bought some from ghostproxies.com
I am now getting a waiting message when trying to authorise account.
Log id is: 41361
I seemed to be unable to validate accounts with this proxy supplier...
Many thanks,

~a
I have reported the log number to admin and he will look into the issue and get back to you as soon as possible. Please patient.


Regards

Post Reply