daily schedule problem.

Support / help / discussion forum for twitter bot
Post Reply
leo1in88
Posts: 82
Joined: Fri Oct 07, 2016 3:24 am

daily schedule problem.

Post by leo1in88 » Thu Sep 21, 2017 8:54 am

I set 2 daily schedule run for only 1 account. 1 running image RSS post and 2nd is running RSS link post.
I set it running on every 9:00 AM everyday. But when i test it, after setting it and leting running on procesor. i close the program (as usual i will shut down my computer at midnight and let it starts in the 07:00 am morning) after i close the program and then open it, Its always run the procesor (its not wait to 09:00 Am to run). It runs imediately.

I already submit the log file.
log: 23683


User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 17930
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: daily schedule problem.

Post by martin@rootjazz » Thu Sep 21, 2017 7:49 pm

The next update will fix this. I shall let you know when it is ready.



Regards,
Martin


leo1in88
Posts: 82
Joined: Fri Oct 07, 2016 3:24 am

Re: daily schedule problem.

Post by leo1in88 » Sat Sep 23, 2017 9:09 am

Its seem only RSS links work, the image RSS posting keep waiting, its not run.
Image

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 17930
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: daily schedule problem.

Post by martin@rootjazz » Sat Sep 23, 2017 3:10 pm

are you sure you don't 'have single account mode on?

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 17930
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: daily schedule problem.

Post by martin@rootjazz » Sat Sep 23, 2017 3:19 pm

leo1in88 wrote:
Sat Sep 23, 2017 9:09 am
Its seem only RSS links work, the image RSS posting keep waiting, its not run.
Image
but is the daily runner issue fixed? I have double checked it is here

leo1in88
Posts: 82
Joined: Fri Oct 07, 2016 3:24 am

Re: daily schedule problem.

Post by leo1in88 » Sat Sep 23, 2017 3:26 pm

sorry martin, i found the problem, cause i was not uncheck the option Only run 1 process per account at a time.
I think if i uncheck it, the RSS image and RSS link post will run well.
Thank you,


Post Reply