Browser / Chrome module doesn't work


hubbahubba
Posts: 88
Joined: Wed Sep 20, 2017 4:26 pm

Re: Browser / Chrome module doesn't work

Post by hubbahubba » Fri Dec 20, 2019 1:40 am

I am having trouble with the driver as well but with instadub. I am trying to use 79 but it will not work for some reason.

LOG ID: 64711

tjmike
Posts: 9
Joined: Mon Nov 25, 2019 8:14 am

Re: Browser / Chrome module doesn't work

Post by tjmike » Fri Dec 20, 2019 7:09 am

Chrome is 79
Log 11168

Create the account task at Tumbling Jazz is not working

markds10
Posts: 36
Joined: Tue Dec 17, 2019 2:37 pm

Re: Browser / Chrome module doesn't work

Post by markds10 » Fri Dec 20, 2019 2:28 pm

Works perfectly now, thank you Martin for solving this issue so fast.

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 24659
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Browser / Chrome module doesn't work

Post by martin@rootjazz » Fri Dec 20, 2019 6:29 pm

tjmike wrote:
Fri Dec 20, 2019 7:09 am
Chrome is 79
Log 11168

Create the account task at Tumbling Jazz is not working
https://rootjazz.com/tumblingjazz/updatetesting.html


Edward
Posts: 18
Joined: Mon Jan 13, 2020 1:02 pm

Re: Browser / Chrome module doesn't work

Post by Edward » Fri May 29, 2020 11:08 am

My Instadub browser does not work, my VPS is new so it could be that I am missing a step. The Chrome driver is 83 version Please look at this log number 12096, thanks

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 24659
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Browser / Chrome module doesn't work

Post by martin@rootjazz » Fri May 29, 2020 4:04 pm

Edward wrote:
Fri May 29, 2020 11:08 am
My Instadub browser does not work, my VPS is new so it could be that I am missing a step. The Chrome driver is 83 version Please look at this log number 12096, thanks
from the logs
04:04:56: chromesetup
Exception: InvalidOperationException
session not created: This version of ChromeDriver only supports Chrome version 80 (SessionNotCreated)
so double check you did it right.
You MUST have the program closed when you do it.
Then perhaps try restarting the machine> (although shouldn't be necessary but sometimes does work)

Post Reply