Not completing actions

Post Reply
Urbanzzzz
Posts: 5
Joined: Wed May 28, 2014 12:28 am

Not completing actions

Post by Urbanzzzz » Thu Apr 18, 2019 12:59 pm

Hi Guys,

Just need a bit of help with the bot, i have recently been trying to use the like and follow options. It seems to start off fine but will randomly just say complete even though it isn't.

This is an example of the error:


*********
Processed: 145/200
Failed: 0
*********

Started: 18/04/2019 19:29 PM
Finished: 18/04/2019 22:04 PM
ID: 34421a5c-b14b-
Action ran for: 2hr:34min:25s
Action completed as Run in Additional Thread - removing thread

let me know if you guys are familiar with this. Thanks in advanced :)

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 20768
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Not completing actions

Post by martin@rootjazz » Thu Apr 18, 2019 2:10 pm

It will depend on the search / filter options as to whether your max_items value can be met. For example, if you want to process 200 LIKERS, but you filter 850 of the 1000max you can scrape, you can only process 150.

If you cannot figure it out from the logs, submit them and I will tell you what is going on

HELP > LOGS > SUBMIT

then send your logs ID - the first 4 numbers is sufficient (displayed after successful uploading of logs)





REGARDS,
MARTIN

Urbanzzzz
Posts: 5
Joined: Wed May 28, 2014 12:28 am

Re: Not completing actions

Post by Urbanzzzz » Thu Apr 25, 2019 4:52 am

So I have tried changing the filter options and even just removing all filter options however I am still having the same issue. I have submitted the logs, the Log ID is 7648.

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 20768
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Not completing actions

Post by martin@rootjazz » Thu Apr 25, 2019 1:21 pm

Please describe the action you are running

settings
options
parameters
filters

(screenshot is probably the quickest way to do this)

Urbanzzzz
Posts: 5
Joined: Wed May 28, 2014 12:28 am

Re: Not completing actions

Post by Urbanzzzz » Sat Apr 27, 2019 7:51 am

I was unable to attach a photo but the settings are as follows.

I am in the follow Action tab.

search term: moodygrams
Search Authors Hashtag
Random Pause 50 - 60 Seconds
Max items - 100

The only setting in filter that has been touched is to only follow if they have an image posted within "7" days.

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 20768
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Not completing actions

Post by martin@rootjazz » Sat Apr 27, 2019 2:03 pm

you cannot upload images to the board, but you can post to imgur / any other image host and link the image

Also, without logs , I cannot say for sure. But the program will find 100 results, and then pass them to be followed. IF you have already followed many of the results (outside the app so the program is unware of them) then some of the results will be ignored as already followed.



What you can do to fix this is to RECALIBRATE your followings.


Please ensure you are up to date:
https://rootjazz.com/instadub/updatetesting.html

Make sure you are not running ANY actions. Pause / clear the processor tab.

Clear your logs: HELP > LOGS > DELETE
Create a database backup: TOOLS > CREATE DB BACKUP
goto FOLLOW TAB
check your account
click RECALIBRATE

Now run the action.

After completion, attempt to run your normal action, it should work. If not, please submit logs:
HELP > LOGS > SUBMIT

then send your logs ID - the first 4 numbers is sufficient (displayed after successful uploading of logs)





Regards,
Martin

Post Reply