Challenge Require

kasysv
Posts: 77
Joined: Mon Nov 02, 2020 2:41 am

Re: Challenge Require

Post by kasysv » Fri May 14, 2021 4:14 pm

martin@rootjazz wrote:
Fri May 14, 2021 3:57 pm
I'll check, someone else reported this issue this week, the challenge on a follow, however they found out it seemed to be their proxies. the proxies were fine for likes / comments, but for follow had this issue.

When they changed to residential proxies for follows, the issue went away!

Strange, but that's what they reported.

I'll take a look at your accounts
Yes, Same IP is cant follow on bot but follow with website running good. Thanks.

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 27424
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Challenge Require

Post by martin@rootjazz » Fri May 14, 2021 6:28 pm

In case anyone has this issue (please do let me know)

but someone else reported this issue, with their normal proxies: LIKE / COMMENT work, FOLLOW challenges. Changing to a residential proxy, FIXED their issue.

OP:
ran a clean login: Goto the ACCOUNTS tab
Check the account
Right click the account and select DELETE COOKIES
Uncheck option to USE EXISTING COOKIES (if option exists)
Check Force (if option exists)
click the link VERIFY:LOGIN

This will create an action and send it to the PROCESSING TAB
Goto the processing tab and click RUN. The action will run.


and this "fixed" the issue for me when I Tested OPs account. OP did this and a mobile device pattern reset and reported it started working.





Regards,
Martin

Post Reply