Unfan fails "Couldn't get artist id"

Support forum for Reverbnation Bot
User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 29716
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Unfan fails "Couldn't get artist id"

Post by martin@rootjazz »

jazz-from-hell wrote: Mon Apr 25, 2022 6:37 am The logs were already submitted, see first message logs ID: 89673
Those are logs from the OLD version, I need the logs from the NEW version that fixed the issue I thought you had but apparently that wasn't your issue :-) but I fixed something
Unfan > Selecting my artist account > setting pause interval > everything else remains as default > Unfan list > selecting a valid list (fanned before) > task added to queue successfully. > Run > begins task > Logs in > Exception "Couldn't get artist id"
Let me try this, maybe I can replicate

but if could get me logs, it would help
jazz-from-hell
Posts: 15
Joined: Fri Jun 26, 2015 10:23 am

Re: Unfan fails "Couldn't get artist id"

Post by jazz-from-hell »

Try the new logs ID 62446
User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 29716
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Unfan fails "Couldn't get artist id"

Post by martin@rootjazz »

tested here with a new artist account, everything working fine. Checking logs
User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 29716
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Unfan fails "Couldn't get artist id"

Post by martin@rootjazz »

logs just indicate program cannot get your user ID from source, will need to update and log the source.
jazz-from-hell
Posts: 15
Joined: Fri Jun 26, 2015 10:23 am

Re: Unfan fails "Couldn't get artist id"

Post by jazz-from-hell »

After installing the latest version I can't load the program anymore. Clicking on the exe file draws the usual spinner but then does nothing.

Task manager shows for a few seconds "ReverbnationBot (32 bit)" then it disappears.

Windows Server 2019.
User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 29716
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Unfan fails "Couldn't get artist id"

Post by martin@rootjazz »

Goto the directory:
%appdata%\rootjazz\reverbnation

then zip up the logs folder (right click > send to > zip)

If the file is less than 8mb, email it to me:

Code: Select all

support[at]rootjazz[dot]com
Otherwise upload somewhere and send me the link



Regards,
Martin
User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 29716
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Unfan fails "Couldn't get artist id"

Post by martin@rootjazz »

Do you have RUN PROCESSOR FROM START checked on the processing tab? If yes


goto
%appdata%\rootjazz\reverbnation\database\settings\

and delete the processing file

then try and open app again
jazz-from-hell
Posts: 15
Joined: Fri Jun 26, 2015 10:23 am

Re: Unfan fails "Couldn't get artist id"

Post by jazz-from-hell »

I've sent you the logs over email.

I've tried removing globalprocessing.bin, didn't help.
User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 29716
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Unfan fails "Couldn't get artist id"

Post by martin@rootjazz »

replied email. Looks as if the machine is blocking it as no logs are created at all, which is not possible for app to crash without logging. It's not being allowed to run is most likely reason
Post Reply