UNfollow not working with certain settings

Ask any support / help / issues / problem or question related to TumblingJazz
Post Reply
Bri
Posts: 385
Joined: Fri Nov 13, 2015 10:53 am

UNfollow not working with certain settings

Post by Bri » Sun Sep 13, 2020 8:38 pm

UNfollow not working with certain settings, if I change unfollow after x days to 0 it will start to unfollow people,
when I set it to 30, any other figure, it doesn't work

logs: 77852

this log is with settings set to unfollow after 10 days

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 25562
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: UNfollow not working with certain settings

Post by martin@rootjazz » Mon Sep 14, 2020 6:02 pm

, if I change unfollow after x days to 0 it will start to unfollow people,
when I set it to 30, any other figure, it doesn't work
the program can only get (n) days followed info from the database records. So you must have followed users with the bot more than 30 days ago.

Have you?

IF so, have you done anything to reset the database? remove processed item records?

Bri
Posts: 385
Joined: Fri Nov 13, 2015 10:53 am

Re: UNfollow not working with certain settings

Post by Bri » Wed Sep 16, 2020 10:20 am

IF so, have you done anything to reset the database? remove processed item records?

No, I never do anything like this, I hardly use this bot tbh, I've scaped them, and unfollowed from the list

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 25562
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: UNfollow not working with certain settings

Post by martin@rootjazz » Thu Sep 17, 2020 12:33 am

and to confirm, you did follow users in the program OVER 30 days ago?

If you did, then the program doesn't seem to be aware. Database corruption is unlikely but always a possibility.

Send over the database folder.

TOOLS > CREATE DB BACKUP AND SEND TO SUPPORT
then send your DB ID - the first 4 numbers is sufficient (displayed after successful uploading of logs)

Not sure if TumJazz has this option, ifnot, send manually.

Please goto:
Press "windows" (start) button on keyboard and hold it down then press r.

In the run box paste:
%appdata%\rootjazz\tumbling jazz\

In the folder that opens, right click the folder
database

then select SEND TO > COMPRESSED (ZIP)

Then send me the created zip file. Email if the file is less than 8mb, otherwise upload somewhere and email me the link



Regards,
Martin

Bri
Posts: 385
Joined: Fri Nov 13, 2015 10:53 am

Re: UNfollow not working with certain settings

Post by Bri » Fri Sep 18, 2020 9:33 am

No prob. check DM on here for link

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 25562
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: UNfollow not working with certain settings

Post by martin@rootjazz » Fri Sep 18, 2020 11:01 pm

martin@rootjazz wrote:
Thu Sep 17, 2020 12:33 am
and to confirm, you did follow users in the program OVER 30 days ago?
you never answered this.

But according to your database, the oldest followed profile was:
so that is why, nothing older than 5 days.

IF this is wrong, you've had a database corruption issue. But checking your backups, no backups exist, it is as if this account did not exist a week ago.


IF you deleted and READDED the account, that does NOT use the same processed records, it is as if adding the account clean as it will get a new ID. I think maybe this is what you did and would explain it.

I Can see some other records in your database, 3-4 account accounts have existed over the last few months, would these be the same tumblr account? or different account.

Bri
Posts: 385
Joined: Fri Nov 13, 2015 10:53 am

Re: UNfollow not working with certain settings

Post by Bri » Sat Sep 19, 2020 11:27 pm

Same account mate, I delete the Tumblr account, then made a new one with the same username

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 25562
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: UNfollow not working with certain settings

Post by martin@rootjazz » Mon Sep 21, 2020 2:00 pm

Bri wrote:
Sat Sep 19, 2020 11:27 pm
Same account mate, I delete the Tumblr account, then made a new one with the same username
That's the issue. When you do that, you LOSE all processed_items, as when you add the account you can a new database_id, so all actions performed previously are not know. So doing a BOT UNFOLLOWS, the program cannot pull the old data.

Let me see if I can rebuild your database records...

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 25562
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: UNfollow not working with certain settings

Post by martin@rootjazz » Mon Sep 21, 2020 4:14 pm

Write me an email, I've merged the files for you and need to send to you

Code: Select all

support[at]rootjazz[dot]com



Regards,
Martin

Post Reply