Avatars

Ask any support / help / issues / problem or question related to Soundcloud Manager
Post Reply
Db949
Posts: 117
Joined: Sat Sep 02, 2017 10:31 am

Avatars

Post by Db949 » Tue Mar 20, 2018 7:02 am

How do I change the avatars of my accounts at once? I tried to test it out but it didn't work. How does it work, does it assign avatars to random accounts from the folder I choose or do I have to manually change each of them from the folder I chose?

support@rootjazz
Posts: 2317
Joined: Tue Feb 02, 2016 1:58 pm

Re: Avatars

Post by support@rootjazz » Wed Mar 21, 2018 12:39 pm

You mean you want to change all accounts avatar at once? If yes then
goto SCM update accounts tab > select the folder containing avatars > Set other parameters > click update accs.


Should work.


Regards

Db949
Posts: 117
Joined: Sat Sep 02, 2017 10:31 am

Re: Avatars

Post by Db949 » Wed Mar 21, 2018 5:10 pm

How do I set other parameters?

Db949
Posts: 117
Joined: Sat Sep 02, 2017 10:31 am

Re: Avatars

Post by Db949 » Wed Mar 21, 2018 5:47 pm

& what does the generate cookies option do?

Db949
Posts: 117
Joined: Sat Sep 02, 2017 10:31 am

Re: Avatars

Post by Db949 » Thu Mar 22, 2018 6:47 am

I tried to update all but it keeps failing ... I skipped the 'other parameters' part because I don't know where it is. Maybe thats what I'm doing wrong but it's not working.


* FAILED: Avatar post appears to have failed
* FAILED: Update account failed: The file cannot be accessed by the system.
: : Xander E Anderson
Pausing for 6secs
Auth from headers
Auth from headers
Paused for 6secs
Paused for 6secs
Paused for 8secs
* ERROR: The file cannot be accessed by the system.

* FAILED: Avatar post appears to have failed
* FAILED: Update account failed: The file cannot be accessed by the system.
: : kenneth d e hazelwood
Pausing for 4secs
* ERROR: The file cannot be accessed by the system.

support@rootjazz
Posts: 2317
Joined: Tue Feb 02, 2016 1:58 pm

Re: Avatars

Post by support@rootjazz » Thu Mar 22, 2018 8:56 am

Update account failed: The file cannot be accessed by the system.
Clearly the bot is unable to access the avatars This could be due to security. Please check after running the bot as admin.

Desktop > SCM icon > right click > run as admin > if prompt comes -click yes.

If you have AV that is blocking SCM, disable the AV.

& what does the generate cookies option do?

Generates cookies for that account and saves for future use. You don't need to work with that as the bot login is working without any issue. When the http login breaks, the browser login and generate cookies helps to generate cookes and then use it via http requests.

How do I set other parameters?
What parameter? Where?
If you want to upload only avatars then check the accounts and select the directory / folder and then click update.

Db949
Posts: 117
Joined: Sat Sep 02, 2017 10:31 am

Re: Avatars

Post by Db949 » Fri Mar 23, 2018 11:04 am

For some reason when I update the bots some of them but not all of their pictures update? In fact most of them are still empty, why is that?

Db949
Posts: 117
Joined: Sat Sep 02, 2017 10:31 am

Re: Avatars

Post by Db949 » Sun Mar 25, 2018 8:27 am

Hi, advise here please and thank you

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 17903
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Avatars

Post by martin@rootjazz » Sun Mar 25, 2018 8:10 pm

your accounts must be verified.

If an account won't take an avatar, it might not be verified, check on this by logging into the account manually and confirming.

If it is verified:

Please perform the following:

Open the program. Delete or pause all existing actions. If actions are already running due to autorun on startup, disable autorun at startup and restart the app. All actions must be waiting, then pause all (or delete)


Delete existing logs
HELP > LOGS > VIEW
delete all files in the folder that opens


Perform the action:
***
attempt to upload an avatar to this one account.
once the action has run, submit logs
***

PLEASE NOTE: Do not perform other actions at the same time. Only use one thread. Do not run any actions after this action.


Then submit logs:
HELP > LOGS > SUBMIT

and let me know the LOGS ID (just the number part is sufficient)




Regards,
Martin

Post Reply