Repost

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 23609
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Repost

Post by martin@rootjazz » Thu Oct 03, 2019 3:09 pm

If you look below the CAPTION MENTIONS button, it tells you the token you need to place in your caption

Code: Select all

#caption_mentions#
This token is then replaced with the @mentions from your auto mentions specification. When entering your captions, you can use the TOKEN control below to select the #caption_mentions# token and place it where you want the mentions to be.

If you do NOT include the token, then the mentions will not be placed in your caption



Regards,
Martin

Emin
Posts: 45
Joined: Mon Apr 22, 2019 6:54 am

Re: Repost

Post by Emin » Thu Oct 03, 2019 5:49 pm

I ask, explain more clearly ... do you mean to insert a token before? if yes, then I already tried, the result is the same

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 23609
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Repost

Post by martin@rootjazz » Thu Oct 03, 2019 9:17 pm

Emin wrote:
Thu Oct 03, 2019 5:49 pm
I ask, explain more clearly ... do you mean to insert a token before? if yes, then I already tried, the result is the same
In the CAPTION settings for the action, you MUST include the above token if you want to use AUTO MENTIONS.

Your previous logs did not indicate you had and your example of how you created the action shows you did not include it. If, as you say, it makes no difference, please show logs where you 100% HAVE added the correct token.

I have tested the function (automentions) and it is working fine here).

Have you watched the tutorial on AUTO MENTIONS, it might explain it better how to use it. The tutorial might be for image posting / comments, but the AUTO MENTIONS function will work the same.

TUTORIALS BOARD
https://rootjazz.com/forum/viewforum.php?f=31
viewtopic.php?f=31&t=7825

https://www.youtube.com/watch?v=ij7k7r7jqjk
https://www.youtube.com/watch?v=eTDCMg2xFdI

Emin
Posts: 45
Joined: Mon Apr 22, 2019 6:54 am

Re: Repost

Post by Emin » Fri Oct 04, 2019 7:55 am

we do not seem to understand each other
ID:logs_11461_

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 23609
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Repost

Post by martin@rootjazz » Fri Oct 04, 2019 4:39 pm

Emin wrote:
Fri Oct 04, 2019 7:55 am
we do not seem to understand each other
ID:logs_11461_
Please, if you think I am not understanding, please do explain.

From what I understand, you cannot get your AUTO MENTIONS to appear in your VIDEO REPOST.
From what I have seen, this is because you are NOT setting the token in your caption. From your logs / screenshots this seems to be the case.

If you HAVE set the token, then I do need to see evidence of it. 9/10 the reason for an issue is the most obvious, especially if evidence supports it. AUTO MENTIONS not appearing is normally due to missing token - and your logs + screenshots support this.

But I will check the new logs...

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 23609
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Repost

Post by martin@rootjazz » Fri Oct 04, 2019 4:46 pm

Ok, your logs show the token is set, but the issue is you are trying to perform a search that returns NO results

Your search: USERNAME SEARCH
Input: #user-id#

so you are trying to search for users that have a username containing: 10847456123

Which returns 0 results.


So, can you explain what you are trying to do for AUTO MENTIONS, your screen shot shows you have entered a specific username to tag, but your logs indicate you are using the SEARCH AUTOMENTIONS (right side).

This is why it is very useful for you to screenshot the ACTUAL test action you run. So I can see EXACTLY what you perform. Also, it is useful for you to state what you hoped would happen.

If specify USERNAME search with a #user-id# input, what results were you expecting? Obviously you did not exect to return profiles with a username that contained the user-id, but if I knew what you wanted, I can explain how to do it.


Did you watch the AUTO MENTION / AUTO TAG tutorials, they do explain the various ways to find users for mentions.

Emin
Posts: 45
Joined: Mon Apr 22, 2019 6:54 am

Re: Repost

Post by Emin » Sat Oct 05, 2019 6:08 am

Image
I want this

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 23609
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Repost

Post by martin@rootjazz » Sat Oct 05, 2019 6:11 pm

That image is too small to see, do you have a larger image?

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 23609
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Repost

Post by martin@rootjazz » Sat Oct 05, 2019 6:13 pm

anyway, let me take a guess you wanted to tag the followers.

Setup an action the same as before, but for your AUTO MENTIONS setup, on the right side set the SEARCH as FOLLOWERS of. Keep the input as #user-id#

And it will work. When you repost the video, you will scrape (n) followers of the original profile who posted the video and mention(n) of them



Regards,
Martin

Emin
Posts: 45
Joined: Mon Apr 22, 2019 6:54 am

Re: Repost

Post by Emin » Sat Oct 05, 2019 6:47 pm

Sorry
Image

Post Reply