Can't create account with catch-all method

General discussions regarding Reverbnation Bot
Post Reply
babe
Posts: 61
Joined: Sat Sep 03, 2016 12:18 am

Can't create account with catch-all method

Post by babe » Mon Oct 10, 2016 3:27 am

Hi Martin,

I just bought the bot and couldn't get the catch-all account creation method to work, I keep getting an error message 'Catch-all email details did not validated'.

Please help!

Thanks

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 22210
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Can't create account with catch-all method

Post by martin@rootjazz » Mon Oct 10, 2016 5:00 pm

Are you sure you entered the pop details correctly?

The error is saying it was unable to log into your mail server

babe
Posts: 61
Joined: Sat Sep 03, 2016 12:18 am

Re: Can't create account with catch-all method

Post by babe » Mon Oct 10, 2016 5:09 pm

The same setting was used in SCM and worked well.

SCM is very powerful by the way, awesome work!

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 22210
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Can't create account with catch-all method

Post by martin@rootjazz » Wed Oct 12, 2016 5:22 pm

I would need to see logs to know more


HELP > LOGS > SUBMIT

then send your logs ID - the first 4 numbers is sufficient (displayed after successful uploading of logs)

babe
Posts: 61
Joined: Sat Sep 03, 2016 12:18 am

Re: Can't create account with catch-all method

Post by babe » Wed Oct 12, 2016 11:49 pm

Logs ID 8920

User avatar
martin@rootjazz
Site Admin
Posts: 22210
Joined: Fri Jan 25, 2013 10:06 pm
Location: The Funk
Contact:

Re: Can't create account with catch-all method

Post by martin@rootjazz » Thu Oct 13, 2016 7:58 pm

Unable to read data from the transport connection: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.

*FAILED POP MAIL RETRIEVAL: Server did not accept user credentials
The server did not respond with a + response. The response was: "-ERR Authentication failed"
The details as provided were rejected by the server. Are you 100% sure they are the same in SCM and RVN? As the code to check is the same

Post Reply